Vliegveld Twente transport

Zoekt u op vliegveld Twente een transporteur die weet waar hij mee omgaat? Dan bent u bij Koeriersdienst Twente op het juiste adres.
Door onze ervaringen met transporten van en naar luchthavens zijn wij de ideale partner voor al uw transporten die via de lucht of naar of van een luchthaven getransporteerd moeten worden.

Vliegveld Twente transport: goedkoop en betrouwbaar.

Wij vinden het erg belangrijk dat wij gecertificeerd zijn om uw goederen veilig naar en van een luchthaven te transporteren en zijn daar ook continu mee bezig om aan alle eisen te blijven voldoen.
Dat betekend overigens niet dat u meer voor onze diensten betaald wij zijn in vergelijking met onze collega’s zeker concurrerend en blijven dit ook zeker in de toekomst doen.
Probeer ons maar te vergelijken.

Vliegveld Twente transport: trots op de regio

Koeriersdienst Twente is er Trots op dat wij in Twente een vliegveld hebben en gebruiken voor commerciële doeleinden.
Niet alleen omdat wij ervaring hebben met luchthaven transporten maar ook om dat dit unieke vliegveld bij ons in Twente is.
Twente is voor ons de doorvoerhaven naar de rest van Europa via weg, water en spoor en via vliegveld Twente zijn we nu ook rechtstreeks aangesloten op de rest van de wereld.

Vliegveld Twente transport

Zou u graag met ons een gesprek willen over onze diensten van en naar vliegveld Twente neem dan contact op met 1 van onze medewerkers,
Wij zijn te bereiken op tel. 074-3000491 of mail naar info@kdtwente.nl wij staan 24/7 voor u klaar.