Sneltransport

Sneltransport zijn de werkzaamheden van koeriersdienst Twente. De kracht van snel transport is het transporteren van goederen binnen een zeer korte tijd. Echter is het wel van belang dat deze goederen goed en veilig worden getransporteerd. Koeriersdienst Twente is al jaren de specialist in deze werkzaamheden en kan uw bedrijf daarom voorzien van goede sneltransport oplossingen.

Sneltransport: Uitsluitend voor een goede prijs

Ons wagenpark is volledig ingesteld op het snel transporteren van goederen van A naar B. Tevens is het van belang een concurrerende prijs neer te leggen zonder kwaliteitsverlies. Onze chauffeurs zijn daarom gecertificeerde sneltransport mensen welke accuraat en snel uw goederen door heel Nederland kunnen transporteren.

Sneltransport met landelijke dekking

Ons koeriersbedrijf is gevestigd in Borne te Overijssel. Dit is ons logistieke centrum van ons sneltransport. Door onze grote klantenkring in diverse plaatsen bevinden onze snelkoeriers zich dagelijks door heel Nederland. Door de combinatie van transporten kunnen wij prijzen drukken en voor een sterk gereduceerde prijs rijden.

Sneltransport direct noodzakelijk?

Ons bedrijf is uitgerust met een aantal auto’s welke direct voor u op pad kunnen! Heeft u sneltransport nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor een vrijblijvende offerte! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 074 – 30 00 491 of per email: info@kdtwente.nl