Medisch transportKoeriersdienst Twente is specialist in medisch transport. Omdat de nauwkeurigheid en netheid zeer belangrijk zijn bij medische producten bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen voor u uw medische spoedzendingen bezorgen of speciaal voor u routes rijden met uw goederen. Wij behandelen uw goederen met zorg en aandacht.

Met medisch transport worden levens gered

Door onze jarenlange ervaringen en ons grote netwerk kunnen wij u altijd de juiste wagen met de juiste transportmiddelen aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Heeft u met spoed een oplossing nodig voor uw medische transport, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Binnen Twente heeft u altijd een koerier binnen 30 minuten bij u staan om uw medische goederen op te halen en direct te bezorgen bij uw cliënt.

Medisch transport: efficiënte routes inplannen

Tevens kunnen wij u medische goederen als dedicated transport inplannen in routes. Onze koeriers rijden dan alleen met uw producten en zorgen dat zij een strak tijdsschema afwerken. Door onze jarenlange ervaring in de logistiek blijken wij ook hierin kosten besparend met een hele hoge kwaliteit te kunnen aanbieden.

Snel medisch transport nodig?

U heeft snel een speciaal medisch transport nodig? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij staan 24/7 voor u klaar. Telefoonnummer: 074-30 00 491 of email ons info@kdtwente.nl