Luchtvracht transport

In de Logistiek wordt het luchtvrachttransport gezien als een type logistiek waar een groot specialisme bij komt kijken. Luchtvracht vraagt om een professionele handeling en gaat gepaard  met strakke tijdschema’s om alle verbindingen te kunnen halen. Koeriersdienst Twente kan u helpen met deze enorme tijdsdruk en cruciale levervensters te bereiken. Wij zorgen er voor dat wat er ook gebeurt uw luchtvracht op tijd bij het vliegtuig aanwezig is.

Luchtvracht transport: Snelheid

Wij zorgen er voor dat de door u geboden tijdsvensters gehaald worden en dat uw goederen ten alle tijde met het juiste vliegtuig vertrekken. Onze diensten stoppen niet alleen met snelheid, wij bieden u ook de juiste handeling en transportmiddelen voor uw goederen op de juiste manier en zo snel mogelijk naar het vliegveld naar keuze te transporteren.

Luchtvracht transport: Wereldwijd

Koeriersdienst Twente heeft ruime ervaring in de totale logistieke keten en kan altijd voor het juiste soort transport aanbieden wereldwijd. Het maakt ons niet uit of uw goederen over de weg, met de trein, over zee of door de lucht getransporteerd worden wij zorgen er voor dat uw goederen op de juiste plek met het juiste transport komen.

Luchtvracht transport

Mocht u een luchtvracht transport of een spoedzending hebben? bel dan met een van onze medewerkers. tel. 074-3000491 mail. info@kdtwente.nl Wij helpen u graag verder.