kunsttransport

Kunsttransport is letterlijk een kunst

Het transporteren van waardevolle goederen is een zeer exacte bezigheid. Onze koeriersdienst is al jaren partner van diverse gerenommeerde kunstateliers, verzamelaars en handelaren. Deze mensen hechten er waarde aan dat deze kostbare goederen met beleid worden getransporteerd.
Kunsttransport kan op diverse manieren worden uitgevoerd, denk hieraan per land- of luchtvracht. Koeriersdienst Twente is gespecialiseerd in kunsttransport en kan u informeren naar de diverse mogelijkheden.

Kunsttransport regelen wij ook internationaal

Kunst wordt in alle landen in de wereld getransporteerd. Zo is ons transportbedrijf in de loop van de jaren in diverse landen vertegenwoordigd voor het transporteren van kunst. Wij beschikken over speciale boxen wat een veilig transport garandeert. Wij transporteren o.a.:

• Schilderijen
• Beelden
• Sculpturen
• Foto’s
• Muziekinstrumenten
En diverse andere soorten kunstwerken

Altijd inzicht tijdens het kunsttransport

Een extra functionaliteit tijdens het transport is ons geavanceerde track and trace systeem. Met dit systeem kunt u 24/7 zien waar uw kunstwerken zich bevinden. Een stukje veiligheid voor ons en vertrouwen voor u!

Altijd verzekerd tijdens het kunsttransport

Voordat wij uw kostbaarheden kunnen gaan transporteren is het van belang dat de waarde van de kunstwerken wordt bepaald. Meestal is dit gedaan door een taxateur. Op basis van deze informatie kunnen wij zien of onze verzekering exact aansluit aan uw behoefte. Namelijk het veilig en efficiënt verplaatsen van uw kunst.

Weten wat de mogelijkheden zijn m.b.t. het kunsttransport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!