Koerier Raalte

Zoekt u een betrouwbare en goedkope koerier in Raalte? Dan bent u bij koeriersdienst Twente op het juiste adres. door onze 15 jaar ervaring en ons grote netwerk kunnen wij u toezeggen dat na uw bestelling van onze diensten onze koerier binnen 15 minuten onderweg is voor u. Wij hebben service en betaalbaarheid hoog in ons vaandel en willen u altijd de beste prijs aanbieden en de grootste mate van service die u zich kan voorstellen. Vindt u bij een collega onze diensten goedkoper dan zullen wij er voor zorgen dat wij het of voor de zelfde prijs kunnen met een betrouwbare service of voor een betere prijs.

Koerier Raalte: De koerier met passie voor logistiek

Door onze passie en ervaring in de logistiek kunnen wij altijd een oplossing op maat bieden voor een betaalbare prijs. Wij kunnen u ook een full-service transport programma aanbieden wat voor u inhoud dat wij u ontzorgen met al uw transport en altijd voor u de voordeligste prijs kunnen aanbieden. Onze chauffeurs zijn allemaal gekwalificeerde mensen die verstand hebben van hetgeen wat ze vervoeren een pakket is niet zomaar een pakket maar het is uw product.

Koerier Raalte: 24/7

Uw producten kunnen wij 24/7 ophalen en wij zijn ook 24/7 bereikbaar als uw koerier in Raalte. Met onze ervaring is in de loop der jaren gebleken dat klanten soms niet kunnen wachten tot de volgende morgen en op de avond of zelfs s’nacht geleverd willen worden. Koeriersdienst Twente kan dit uitstekend voor u organiseren.

Koerier Raalte

Koeriersdienst Twente kan u altijd een passende oplossing bieden voor al uw transport en koeriers werkzaamheden.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze medewerkers zij kunnen u altijd te woord staan.
bel:074-3000491 of mail: info@kdtwente.nl