Koerier Overijssel

Wij als Koeriersdienst Twente zijn de koerier voor Overijssel. onze koerier zal altijd binnen 15 minuten voor u met een passende auto onderweg zijn. Doordat midden in de regio staan zijn wij de uitgelezen koerier voor al uw dedicated transporten uit Overijssel naar Nederland/Benelux of Europa. Koeriersdienst Twente heeft een passie voor Overijssel en logistiek hierdoor zijn wij de uitgelezen transporteur/koerier voor uw bedrijf.

Koerier Overijssel: De beste zijn is niet goed genoeg

Koeriersdienst Twente wil niet alleen de beste service aan u bieden maar wij willen het ook het goedkoopste zijn, mocht een van onze collega’s goedkoper zijn dan horen wij dat graag en zorgen wij voor een aangepaste prijs. Onze service houd niet op met een vrachtbrief. wij zorgen er ook voor dat wij begrijpen welke specifieke eisen er aan uw producten zitten zodat wij deze op de juiste manier kunnen vervoeren.

Koerier Overijssel: Altijd en overal

Onze diensten stoppen niet in Overijssel wij kunnen voor u 24/7 heel Europa leveren op elk gewenste tijdstip. Ook Luchtvracht kunt u via Koeriersdienst Twente organiseren en laten vervoeren door Europa.

Koerier Overijssel

Bent u geïnteresseerd geraakt bel dan met een van onze medewerkers, zij geven u altijd en direct een passende oplossing. Tel. 074-3000491 of mail met info@kdtwente.nl wij helpen u graag verder.