Koerier Deventer

Koeriersdienst Twente is ook uw koerier in Deventer voor al uw spoedtransporten en zendingen uit Deventer naar Europa. Door ons grote netwerk en een gevarieerd wagenpark kunnen wij u altijd en snel bedienen. Wij beloven u dat nadat u een order bij ons heeft geplaatst wij binnen 15 minuten voor u onderweg zijn.

Koerier Deventer: De koerier ook voor dedicated transport.

Als u er zeker van moet zijn dat uw goederen niet overgeladen worden of overstaan, dan is dedicated transport misschien iets voor u. Ook hiervoor zijn wij de aangewezen koerier in Deventer. De kans op lading schade is minimaal en tijd geen probleem. Wij kunnen u een dedicated auto sturen die alleen met uw goederen rijdt dus geen bijlading of warehousing.

Koerier Deventer: Kosten besparend en service gericht.

Door onze 15 jaar ervaring in Logistiek zijn wij er ons van bewust dat service erg belangrijk voor u is. Omdat wij continu in verbinding staan met onze chauffeurs kunnen wij u altijd de juiste informatie geven waar nodig, als u het wenst kunnen wij na terugkomst van onze chauffeur de vrachtbrief of paklijst naar u scannen. Wij beseffen ons ook dat kostenbesparing voor u een grote rol speelt. wij beloven u dat wij de goedkoopste zijn als onze collega’s goedkoper zijn laat het ons dan weten zodat wij u kunnen laten weten of wij het ook kunnen of dat we goedkoper kunnen.

Koerier Deventer

Koeriersdienst Twente zal er alles aan doen om uw gestelde aflevertijd te halen om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Mocht u interesse hebben in onze diensten bel dan met 074-3000491 of mail. info@kdtwente.nl Onze medewerkers helpen u graag verder.