Koerier Borne

Wij zijn een Bornse onderneming en daardoor ook uw koerier voor Borne. Onze Jarenlange ervaring in Transport en koeriersdienst hebben geleid tot dit mooie complete bedrijf in Borne.
Door onze ervaringen kunnen wij u behalve onze betaalbare koerier ook een totaal pakket aan transport aanbieden inclusief luchtvracht. Wij zorgen er voor dat na uw bestelling van onze dienst er binnen 30 minuten een gepast transportmiddel bij u staat die voor u door heel Europa kan leveren.

Koerier Borne: beste prijs, goede service

U kunt van onze koerier en transportdiensten een goede prijs verwachten, is het bij onze collega’s goedkoper dan willen wij u graag een beter bod geven. De service staat bij ons hoog in het vaandel: omdat wij ons realiseren dat goede gewenste communicatie een noodzaak is bij onze dienst verlening. U hoeft niet verder te zoeken naar de goedkoopste met de beste service! Wij zijn ook uw koerier en transporteur in Borne en Twente.

Koerier Borne

Door onze vestiging in Borne zijn wij de koerier voor Twente. Wij beloven binnen 30 minuten na order bij u te staan met een gepast voertuig om te laden voor uw bestemming. Ook kunnen wij u het Full-service transportprogramma aanbieden, zodat u ontzorgd wordt met al uw transporten en toch altijd een goede en eerlijke prijs betaald. Als u een goede en goedkope oplossing voor uw koerier of transport wil neem dan contact met ons op.

Koerier Borne: Hart voor de regio

Koeriersdienst Twente heeft een hart dat klopt voor Twente dus ook voor ondernemers uit Twente. Wij zullen er alles aan doen om uw goederen op de juiste manier bij uw klanten te krijgen met een glimlach uit Twente. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag een gesprek met ons over onze diensten? Bel dan met 074-3000491 of mail naar info@kdtwente.nl Wij helpen u graag verder!